• Bericht auteur:

Op de FeWeb Excellence Awards worden de meest performante digitale projecten van Belgische makelij bekroond: onze stemtest die meer dan 5 miljoen keer werd ingevuld viel in de prijzen! Dankzij een naadloze integratie in de websites van de vier mediapartners (VRT, RTBF, De Standaard en La Libre) had de test een gigantisch bereik en lag hij aan de basis van heel wat gesprekken en debatten.

Het initiatief van Universiteit Antwerpen en UCLouvain kaapte de prijs van “beste B2C campagnewebsite” weg. Samen met onze partner Wieni en de vier mediapartners zijn we natuurlijk heel trots en blij met deze erkenning!

De samenwerking verliep rimpelloos, snel en uitermate efficiënt. Mede dankzij een vlotte samenwerking is Stemtest 2019 zonder twijfel de beste stemtest die we ooit bouwden.

Professor Stefaan Walgrave (UAntwerpen)
Impressie van de Stemtest 2019

Wat zijn de FeWeb Excellence Awards?

De FeWeb Excellence Awards gelden als dé referentie voor digitale expertise op het vlak van web development, e-commerce en digitale marketing. De jury beoordeelde 61 inzendingen in 4 categorieën: websites, webshops, applicaties en campagnes. FeWeb verenigt meer dan 500 Belgische digitale bedrijven en professionals.

Partners: Wieni en Tree company

Tree company is een innovatiebureau voor online democratie. We begeleiden overheden, NGO’s, organisaties en mediabedrijven bij het informeren en betrekken van burgers en leden.

Wieni ontwerpt en ontwikkelt webapplicaties die uitblinken in user experience en performance. Zij wonnen niet alleen de beste B2C campagne website, maar ook “website of the year” en “best B2C website” met werk voor Studio Brussel en DNS Belgium.