Jouw team

Michiel Nuytemans ​

Mede-oprichter van Tree company en politicoloog van opleiding. Doorheen de jaren heeft hij heel veel ervaring opgebouwd met het uitwerken van functionele analyses. Hij vormt de brug tussen het uittekenen van participatieprocessen en de technologische tools die hiervoor nodig zijn. Hij heeft ondertussen meer dan 10 jaar ervaring met het begeleiden van overheden bij participatietrajecten en het uittekenen van online tools hiervoor.

Erwin Berghmans

Richtte samen met Michiel Tree company op vanuit zijn interesse in maatschappij en applicatie development. Met een bachelor in sociale agogiek en verschillende opleidingen gecombineerd met 20 jaar ervaring binnen software ontwikkeling heeft Erwin de technische touwtjes in handen voor alle ontwikkelingen in het platform en bij alle maatwerk.

Eva Henkens

Vanuit een grote interesse en betrokkenheid voor de maatschappij studeerde Eva politieke en sociale wetenschappen. Binnen het sociaal-cultureel volwassenenwerk maakte ze kennis met participatie en het maatschappelijk middenveld.

Eva zorgt met haar enthousiasme voor een vlotte ondersteuning van lokale overheden en organisaties!

Robbe Van Petegem

Robbe combineert een achtergrond in filosofie met IT. Daarmee kan hij als geen ander sociale vragen vertalen naar technische oplossingen (en omgekeerd). 

Robbe slaat dus de brug tussen noden van organisaties en technische ontwikkelingen.

Peter Nies

Peter heeft doorheen de jaren zijn achtergrond van politieke wetenschappen en bestuurskunde kunnen verrijken met expertise rond strategische communicatie en burgerparticipatie.

Daarnaast heeft hij door zijn ervaring als kabinetsmedewerker, gemeenteraadslid en schepen van participatie een perfecte kijk op de werking van een (lokale) overheid.

Frederik de Bleser

Frederik is onze data & visualisatie wizard: hij combineert kennis en ervaring als designer, developer en onderzoeker. Deze combinatie past hij graag toe op interactieve media.

Frederik zorgt er zo mee voor dat data en input van burgers toch bevattelijk en begrijpbaar voorgesteld kan worden.

Vicky De Mesmaecker

Vanuit een sterke interesse in de menselijke geest, een groot hart voor gebruikersonderzoek en een strategische mindset legt Vicky zich toe op het begrijpen van de eindgebruiker van digitale oplossingen en het vertalen van inzichten over de behoeften van deze eindgebruiker naar een betekenisvolle ervaring. Hiervoor steunt zij op haar ervaring als sociale wetenschapper (doctoraat in de criminologie) enerzijds en als marktonderzoeker en digitaal strategist (GfK, Ordina, Emakina) anderzijds.

 

Bert Hendrickx

Bert is verantwoordelijk voor het Bpart participatieplatform en Je Gemeente Telt: als digital native voelt hij zich als geen ander thuis in de digitale wereld en de  mogelijkheden die deze ons biedt.

Sinds 2010 wierp hij zich bij onderzoekbureaus iVOX-Indigov en GfK op als specialist rond digitale evoluties voor consumenten, media en maatschappij.

Fien Stappaerts

Fien heeft een passie voor het creëren van visuele ervaringen. Ze studeerde af als Master in de Beeldende Kunsten, waarin ze zich focuste op de digitale context. Die ervaring neemt ze mee bij het creëren van sterke ontwerpen die zowel visueel prikkelen als functioneel zijn.

Op die manier brengt Fien jouw project tot leven.

Hanne Bastiaensen

Hanne werkt sinds 2012 in het veld van burgerparticipatie. Haar passie ligt in het creëren van kansen voor burgers om actief deel te nemen aan besluitvormingsprocessen en het vormgeven van beleid. Ze ontwikkelt graag nieuwe manieren om burgers te betrekken bij maatschappelijke thema’s.  Met democratie en innovatieve participatie als centraal thema heeft ze gewerkt op lokaal en internationaal niveau en van ontwerp over uitvoering op het terrein tot visievorming. Al deze ervaring neemt ze mee om zich bij Tree company te focussen op digitale oplossingen.

Sofie Marien

Sofie kan bouwen op haar jarenlange ervaring in onderzoek naar communicatie en burgerparticipatie als professor politieke communicatie aan de KU Leuven. Ze zet deze inzichten graag in binnen jouw project om zo met maximale impact mensen te informeren en betrekken.

Simon Bil

Simon Bil voltooide zijn masteropleiding in Computerwetenschappen en Engineering. Hij combineert diepgaande technische kennis met praktische ervaring in webontwikkeling.

Simon is een waardevolle aanvulling voor ons team door zijn vermogen om complexe technische uitdagingen aan te gaan en innovatieve oplossingen te ontwikkelen.

Welkom Eva!

Maak kennis met onze enthousiaste sociologe op treecompany.be!

Jouw naam hier?

Ontdek onze vacatures of stuur ons spontaan jouw motivatie om met ons aan de slag te gaan.

Deel worden van dit team?

Ontdek op welke manier jij kan meebouwen aan de democratie van morgen of stel zelf een mogelijke rol voor!

Partners