Praktijkuitwisseling over mobiliteit en participatie

Mobiliteit raakt mensen in hun dagdagelijks leven.  Vlaanderen is dichtbevolkt en we staan voor uitdagingen waar niet altijd pasklare antwoorden voor zijn. Betrokkenheid bij de uitdagingen is er meestal wel, maar hoe ga je intelligent om met deze betrokkenheid?

Tijdens deze praktijkuitwisseling duiden we verschillende participatieve methodes en geven we inspirerende voorbeelden om met digitale tools inwoners te betrekken. Je krijgt de kans om aan collega’s van andere lokale besturen vragen te stellen. We proberen samen toe te werken naar een mogelijke aanpak van jouw uitdagingen.

Levuur en Tree company slaan de handen in elkaar om mee bij te dragen aan een doordachte en duurzame mobiliteit. We stellen een intelligente manier voor om mobiliteitsprojecten aan te pakken. We geven graag toelichting bij onze aanpak, maar laten vooral veel ruimte om ervaringen en probleemstellingen uit te wisselen met anderen. Welke methodieken werken? Welke niet? Wat zijn best practices en wat zijn uitdagingen?

Voor wie?

Programma

(Onthaal vanaf 9u30)
Start om 10u / einde om 12u

Praktisch

Nu al starten? Dat kan!

Ben je al overtuigd? Dan kan je ook nu al starten! Vul het aanvraagformulier in en je ontvangt meer informatie van één van onze collega’s!