Participatiepioniers

voor mensen met ervaring op de teller en power onder de motorkap

Ben je al een tijd ‘participatief’ aan de slag in je bestuur of dienst? Ga je dag in dag uit voor nóg meer resultaat en impact? Voor je collega’s, je stakeholders, je burgers? Ben je ambitieus maar ook zoekend: “hoe kan ik participatie echt laten leven intern, en bijgevolg ook buiten de muren van mijn organisatie? Hoe kom ik hier intern van mijn eilandje af, smeed ik samenwerkingen met mijn expert-collega’s? Hoe kan ik blijven groeien, zowel inhoudelijk als persoonlijk? Hoe kan ik verder pionieren op vlak van participatie(ve attitude)?”

Goed nieuws! Je bent niet alleen want je hebt heel wat collega’s die de inhoudelijke lat hoog leggen maar zeker ook nog verder uitgedaagd willen worden.

Levuur speelt al lang met de idee om deze pioniers samen te brengen. Wel, het is zo ver. Geertrui en Annemie gaan met max. 12 participatiepioniers op pad. Op pad naar het ‘next level’.

Gedurende heel volgend academiejaar gaan we samen op stap in 3 intervisiedagen en evenveel tussentijdse online momenten. We smeden samen een team van pioniers dat stilstaat bij impact in hun opdracht enerzijds, en de persoon achter de functie anderzijds. Wie weet groeit hier ook een levenslang netwerk uit?

De opleiding is een initiatief van onze partner Levuur

Praktisch

Interesse? stuur een mail aan annemie@levuur.be

Nu al starten? Dat kan!

Ben je al overtuigd? Dan kan je ook nu al starten! Vul het aanvraagformulier in en je ontvangt meer informatie van één van onze collega’s!