Masterclass Participatie in je Organisatie

Wil jij als leidinggevende of HR-medewerker een werkomgeving creëren die het beste in mensen naar boven haalt? Wil jij je organisatie of bedrijf zo organiseren dat omgaan met de steeds veranderende realiteit en complexe uitdagingen makkelijker wordt? Dan is deze ééndaagse masterclass iets voor jou!

We verkennen de rol van participatie en hoe je participatie kan inbouwen in je organisatiestructuur en -cultuur. Ruimte maken voor inbreng van je medewerkers en tegelijk koers op doel houden. Duidelijke verdeling van rollen en verantwoordelijkheden maar ook buiten de lijntjes kleuren en vernieuwing stimuleren. Daar gaat het over.

Na deze masterclass ga je met meer vertrouwen aan de slag met participatie in je organisatie. We combineren daarin onze eigen participatiekennis en -ervaring met de meest relevante inzichten uit oa. sociocratie, deep democracy, sociotechniek, IAO en fluide organisatie voor je.

Praktisch

Nu al starten? Dat kan!

Ben je al overtuigd? Dan kan je ook nu al starten! Vul het aanvraagformulier in en je ontvangt meer informatie van één van onze collega’s!